Actuele wachtlijst gegevens

AANMELDINGSWACHTTIJD: 2 a 3 maanden.
dit is de wachttijd van het moment dat de patiënt contact opneemt met de zorgaanbieder voor een afspraak en de datum dat de intake plaatsvindt.

BEHANDELINGSWACHTTIJD: ongeveer 2 weken.
dit is de wachttijd vanaf het moment van intake tot aan de start van de daadwerkelijke behandeling.

Dit geldt voor zowel basis- als specialistische GGZ en wordt niet beinvloedt door de verzekeraar bij wie u bent aangesloten.
Deze gegevens worden regelmatig up-to-date gehouden en zijn geactualiseerd op: 15-7-2016
Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen)

- Aanmelden voor behandeling doet u bij voorkeur m.b.v. het aanmeldformulier (klik hier). Op deze wijze verschaft u ons in een keer alle benodigde informatie om u in te schrijven. U ontvangt dan zo snel mogelijk bericht op welke termijn u kunt worden uitgenodigd.
- Een geldige verwijsbrief (klik hier voor voorbeeld) is ten allen tijde nodig om de behandeling te laten vergoeden door de verzekeraar. Zonder deze verwijsbrief kunnen wij u geen behandeling aanbieden tenzij u bereid bent om zelf te betalen. Neem voor tarieven e.d. apart contact met ons op.

- Telefonisch spreekuur: donderdag 12.30 - 13.30 - tel. 06 43901967
- Overgang van Basis-GGZ naar Specialistische GGZ is in de regel mogelijk zonder wisseling behandelaar.
- Een vrijblijvend kennismakingsgesprek van maximaal 30 minuten is op aanvraag mogelijk.

- Beveiligde downloadpagina: Er is inmiddels een beschermde webpagina met downloads alleen voor clienten van Mindessence. U dient hiervoor te beschikken over een gebruikersnaam en wachtwoord. (klik hier)
Vragen? Neem contact op!

Image
Keurmerk BasisGGZ 2016
Image
Kwaliteitsregister Psychotherapie
Image

- Wij zijn ook in 2016 opgenomen in het Kwaliteitsregister Psychotherapie van de Nederlandse Vereninging voor Pychotherapie (NVP)


Wat bieden wij?

De praktijk biedt behandeling aan binnen de Generalistische BasisGGZ en de Gespecialiseerde GGZ (voorheen eerste- en tweedelijns behandeling). Een eventueel noodzakelijke overstap van de een naar de ander kan gemaakt worden zonder wisseling van behandelaar. De wachtlijst is momenteel circa drie weken..Praktijkcodes


K.v.K. no. 01145297
--- AGB-code praktijk: 94058779
--- AGB-code zorgverlener: 94010802
Lid van de volgende beroepsverenigingen
NVVP, NVP, VCgP, NVRG, VVM, VEN

Nadere informatie

Telefonisch spreekuur:
donderdag 12.30 -13.30
Op aanvraag is een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek mogelijk van max. 30 minuten.
Locatie en adresgegevens

Mindessence - Praktijk voor Psychologie & Psychotherapie

Grytmanswei 1
9138TD Niawier
tel. 06 43901967

Klik hier voor een routekaartje.

Laatste update: 01-04-2017