Actuele stand van zaken m.b.t. wachtlijst

AANMELDINGSTOP MEI - SEPTEMBER 2018

Vanaf mei tot en met september 2018 nemen wij geen nieuwe aanmeldingen in behandeling. Dit doen we om een onaanvaardbaar lange wachttijd van meer dan 4 maanden te voorkomen. Wel is het gedurende deze periode mogelijk om u aan te melden voor behandeling die gedeeltelijk of grotendeels via internet / videobellen verloopt. Meer informatie hierover kunt u op korte termijn op deze website verwachten. Aanmelding hiervoor is nu wel reeds mogelijk, de wachttijd hiervoor is zeer beperkt (enkele weken)

- Een geldige verwijsbrief (klik hier voor voorbeeld) is ten allen tijde nodig om de behandeling te laten vergoeden door de verzekeraar. Zonder deze verwijsbrief kunnen wij u geen behandeling aanbieden tenzij u bereid bent om zelf te betalen. Neem voor tarieven e.d. apart contact met ons op.

- Telefonisch spreekuur: donderdag 12.30 - 13.30 - tel. 06 43901967
- Een vrijblijvend kennismakingsgesprek van maximaal 30 minuten is op aanvraag mogelijk.

- Beveiligde downloadpagina: Er is een beschermde webpagina met downloads alleen voor clienten van Mindessence. U dient hiervoor te beschikken over een gebruikersnaam en wachtwoord. (klik hier)
Vragen? Neem contact op!

Image
Online behandeling: aanmelden is nu reeds mogelijk.
Image

Vanaf mei 2018 starten wij met een nieuwe behandelvorm: Online behandeling maakt het mogelijk om op afstand met elkaar te communiceren, op momenten dat het u uit komt. Dit betekent meer flexibiliteit, geen reistijden en veel sneller contact wanneer het u uit komt. Binnenkort zal er meer informatie op deze website beschikbaar zijn.

Kwaliteitsregister Psychotherapie
Image

- Wij zijn opgenomen in het Kwaliteitsregister Psychotherapie van de Nederlandse Vereninging voor Pychotherapie (NVP)


Wat bieden wij?

De praktijk biedt behandeling aan binnen de Generalistische BasisGGZ en de Gespecialiseerde GGZ (voorheen eerste- en tweedelijns behandeling). Een eventueel noodzakelijke overstap van de een naar de ander kan gemaakt worden zonder wisseling van behandelaar. De wachtlijst is momenteel circa drie weken..Praktijkcodes


K.v.K. no. 01145297
--- AGB-code praktijk: 94058779
--- AGB-code zorgverlener: 94010802
Lid van de volgende beroepsverenigingen
NVVP, NVP, VCgP, NVRG, VVM, VEN

Nadere informatie

Telefonisch spreekuur:
donderdag 12.30 -13.30
Op aanvraag is een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek mogelijk van max. 30 minuten.
Locatie en adresgegevens

Mindessence - Praktijk voor Psychologie & Psychotherapie

Grytmanswei 1
9138TD Niawier
tel. 06 43901967

Klik hier voor een routekaartje.

Laatste update: 30-04-2018